dimarts, 17 de març del 2020

Cantem Junts 2020 a Calldetenes

Aquest curs el nostre poble té l’honor de ser l’amfitrió de la 4a. edició del Cantem Junts!, un projecte musical on participen més de vuit-cents alumnes de 1r. a 6è. de Primària cantant a l’uníson a dalt d’un escenari, davant de més de dues mil persones de públic amb música en directe.

Les escoles que hi participen són: l’escola Mossèn Cinto de Folgueroles, el col·legi del Roser i l’escola Bellpuig de Sant Julià de Vilatorta, l’escola Jacint Verdaguer de Santa Eugènia de Berga, l’escola Les Roques de Vilanova de Sau i l’escola de Sant Marc de Calldetenes.

Des dels seus orígens, l’any 2014, ha estat encapçalat per la Buia Reixach i Feixes, mare de l’escola Bellpuig i directora titular del Cor de Noies de l’Orfeó Català del Palau de la Música Catalana de Barcelona i del Departament de Cant Coral de l’Escola de Música de Manlleu.

Aquest cop, el repertori escollit per les mestres de música conjuntament amb la Buia i amb la col·laboració de l’Antoni Font-Mir, girarà entorn del Circ.

Ens agradaria que aquest any, més que mai, col·laboréssim entre tots a construir el nostre Cantem Junts! a Calldetenes. Des de l’esforç de l’alumnat aprenent les cançons a les classes de música fins als pares i mares, avis i àvies, tiets i tietes, monitors de menjador, personal PAS, brigada i mestres fent de voluntaris i voluntàries en els assaigs comuns com també en el dia del concert.

Per acabar, agrair a l’Ajuntament de Calldetenes i a la resta dels Ajuntaments participants per creure en aquest projecte cohesionador de pobles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada