dimarts, 10 d’abril del 2018

Últimes instruccions per al Cantem junts 2018


 

Benvolguts pares, mares o tutors,

Ens acostem ja al gran dia del Cantem Junts, 20 d’abril. Us passem les últimes instruccions que caldrà que aneu seguint per tal d’ajudar-nos a què tot funcioni de primera, i els vostres fills i filles puguin fer el concert en les millors condicions possibles.

El dia 20 al matí, en horari escolar, els nens i nenes es desplaçaran a la zona esportiva de Sta. Eugènia per tal de realitzar l’assaig general. Tant l’anada com la tornada es farà en autobusos i, per tant, de cara als pares no tindrà cap afectació. Seria ideal que els nens ja vinguessin esmorzats de casa. Malgrat tot, si algun alumne  necessita menjar alguna cosa durant l’horari escolar, us demanem que sigui quelcom que sigui fàcil i ràpid de menjar (que pot portar en una motxilla petita), ja que tindrem molt poc temps de marge per fer-ho tot. Us agraïm infinitament la vostra comprensió.

Pel que fa a la tarda, indicacions a tenir en compte:
       Cal deixar els nens al camp de futbol de Sta. Eugènia de Berga a les 17.30h(es prega molta puntualitat, són 806 nens que s’han de situar en llocs molt concrets). Els accessos per als nens són per la RONDA DEL CATALÀ. Fixeu-vos bé en la porta on indica el nom de la vostra escola. Arribant al poble haureu trobat indicadors que us marcaran zones on podeu aparcar, i també personal de la brigada i Protecció Civil ajudaran a que tot plegat es pugui fer amb ordre. Us demanem que els porteu ben berenats i ben “anats al W.C”. Evidentment, el pavelló adjacent al camp de futbol disposa de W.C. però seria ideal utilitzar-los només per casos de molta necessitat.
·      A partir del moment que deixeu els nens a la seva zona d’espera,  els mestres i les mestres se’n faran càrrec fins al final del concert.
·      IMPORTANTÍSSIM: els capvespres del mes d’abril no són càlids. Els nens han d'anar vestits foscos de baix i amb una dessuadora o jersei llis a la part de dalt (del color que vulgueu). Porteu-los abrigats del cos. Ideals les dessuadores llises sota de les quals podeu posar-los samarretes que abriguin (potser tèrmiques i tot!). Per tal de NO desconcentrar els nens i els músics durant el concert, no es permetrà l’accés de jaquetes, ni aigües a l’escenari.
·   L’entrada del públic es farà per l’accés habitual del camp de futbol, que també estarà degudament senyalitzat. En cas que algú tingui mobilitat reduïda podrà acostar-se fins al pàrquing del mateix pavelló.
·       Hi haurà el bar obert, fins l’hora d’inici del concert (18.30h), que es tancarà.
·     Us poden anar bé unes ulleres de sol, segons la posició on seieu. Per si us pot ser útil, us informem que els vostres fills i filles estaran situats a l’escenari esquerra (orientat cap al mig).
·   
     Al final del concert caldrà seguir amb molta atenció (i paciència) les indicacions de l’speaker que detallarà ON podeu  recollir els vostres fills.
·   
      Per a qualsevol problema, dubte, emergència, en tota la zona trobareu gent que durà unes samarretes grogues que els identificaran com a personal de suport, i us atendran en el que calgui.
·          
     En cas de mal temps o pluja, el concert es passarà a diumenge dia 22, amb el mateix horari.
·      
       Comenceu a estudiar-vos l’”Himne dels pirates” de Mar i Cel, que us tocarà treballar!

Res més, esperem i desitgem que gaudiu molt del concert. Els vostres fills i filles porten setmanes preparant-lo i estem segurs que serà molt emocionant.
Gràcies a tots per endavant!

Equip de Mestres
Equip artístic del Cantem Junts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada