dimecres, 23 d’abril del 2014

Instruccions per al concert del 25 d'abril


Benvolguts pares i mares dels alumnes de Primària,

Com ja sabeu, aquest divendres tindrà lloc el nostre concert de la cantata No tinc temps per ser feliç!, a les 18:30h, a l'esplanada que hi ha al costat del pavelló de Sant Julià (espai exterior, però dins el recinte esportiu).
De cara a tota l'organització de la tarda, cal que tingueu en compte les següents informacions:
Cal que porteu amb MOLTA PUNTUALITAT els vostres infants a les 17:30h a la porta d'accés B, ubicada a l'Avinguda St. Llorenç, per la banda del cementiri. A les dues escoles de Sant Julià se'ls ha demanat que vinguin a peu, de manera que els que vinguem de fora ho tinguem més fàcil per aparcar. De tota manera, cal ser previsors perquè hi haurà molt trànsit!
Un cop ens deixeu els vostres infants, ja berenats, ens farem càrrec els mestres i voluntaris que estaran constantment amb ells.
Quan s'acabi el concert, caldrà que aneu a recollir-los a la mateixa porta on els heu deixat abans. Caldrà tenir un xic de paciència perquè som moltíssima gent, però tot anirà sobre rodes si anem amb tranquil·litat.
Per últim, recordar que la roba de concert és la següent: pantalons texans i una samarreta llisa, sense dibuixos ni lletres, del color que vulgueu. Us recomanem que portin una samarreta interior, ja que no duran jaqueta.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

                                                          Les mestres de l'àrea de música 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada