dimecres, 12 de març del 2014

Projecte CANTEM JUNTS!

Per a qui no ho sap, des de l'àrea de música de la nostra escola, s'està treballant en el projecte CANTEM JUNTS!, una cantata conjunta junt amb les escoles de Folgueroles, Santa Eugènia de Berga, Vilanova de Sau i Sant Julià de Vilatorta, on participaran tots els nens i nenes de Primària. El concert serà el dia 25 d'abril a les 18:30h a l'espai exterior del costat del pavelló de Sant Julià. Hi esteu tots convidats! 

 Avui ens hem reunit tots els cantaires de l'escola al teatre del poble per assajar la cantata amb l' Eli (la pianista) i la Buia (la directora artística d'aquest projecte). A primera hora ha assajat el grup dels petits, de 1r a 3r. Tot seguit, s'ha afegit el grup dels grans, de 4t a 6è, per treballar les cançons conjuntes. I finalment, s'ha quedat el grup dels grans. Així els nens i nenes comencen a familiaritzar-se amb el gest i la manera de fer de qui els dirigirà al gran dia de la seva actuació.


Volem felicitar el bon comportament, la concentració i les ganes de cantar que han tingut els vostres fills/filles en aquesta jornada de treball musical tan intensa. Esperem que ho podeu disfrutar el dia del concert!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada