dimecres, 25 de març del 2020

Disfruta de la música durant la teva estada a casa

Aquest temps de confinament ens impedeix desplaçar-nos per gaudir de bons concerts en directe. Per compensar aquesta acumulació de cancel·lacions culturals, s'han llançat alternatives per entretenir-se sense sortir de casa. 

Ara més que mai el Palau de la Música vol continuar a prop del públic oferint continguts musicals a través de la seva plataforma Palau Digital. La seva principal novetat és que torna a posar a disposició del públic la marató de les nou simfonies de Beethoven, aprofitant que el 2020 es celebra el 250è aniversari del seu naixement.

L'Auditori de Barcelona també s'afegeix a fer accessibles gratuïtament alguns dels seus concerts i continguts digitals per a gaudir-los des del sofà. Entreu a L'Auditori a casa teva.

Per als més petits de la casa tenim el grup musical El Pot Petit. El seu canal de YouTube també és obert a tothom. A més, aquets dies pengen a les xarxes activitats per fer amb els més petits relacionades amb les seves cançons més conegudes. Entreu a El canal YouTube de El Pot Petit.

En el perfil de la Dàmaris Gelabert al YouTube també hi trobareu moltes cançons per cantar en família durants aquests dies d'estada a casa i passar una bona estona plegats. Cada dimecres, a les 18:00h de la tarda ofereix un concert en família per a famílies des de casa seva. Si us interessa entreu a El canal de YouTube de la Dàmaris Gelabert.

A la pàgina web de Mares i paresNati Bergadà ens recomana que cantem per sentir-nos més optimistes aquests dies de confinament i us ofereix un ventall de recursos musicals per gaudir cantant amb els vostres fills/es. Us la recomano.

I per últim afegir la cançó de "Em quedo a casa", creada en només 24 hores i des de casa. Per escriure-la els Xiula van demanar ajuda dels infants que estaven en la mateixa situació, i que els han enviat més de 200 vídeos. El grup diu que són "una petita mostra de la creativitat de les famílies i de la seva capacitat de resistència". Una lletra divertida, una música enganxosa i imatges entranyables del que suposa el confinament per a milers de famílies. I un missatge final molt clar: "CUIDEM-NOS!"



Si coneixeu d'altres ofertes musicals per internet no dubteu a compartir-les al blog.  El vostre comentari serà molt benvingut. GRÀCIES, FAMÍLIES!  TOT ANIRÀ BÉ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada