dimecres, 14 de març del 2018

El Cantem Junts 2018 viatja al cor dels musicals

Aquest any, el Cantem Junts de les escoles de Sant Julià de Vilatorta, Folgueroles, Santa Eugènia de Berga, Vilanova de Sau i Calldetenes, gira al voltant dels musicals de Broadway. Els vostres fills i filles cantaran cançons com: "Comedy tonight" de l'espectacle musical Funny thing happened on the way to the Forum; "Un castell a l'horitzó" de Les Misérables; "Enllà de la pluja" de The wizard of Oz; "Et considerem amic" d´Oliver; "Una mica de sucre" de Mary Poppins; "Himne dels pirates" de Mar i cel; "Sents l'amor aquesta nit" de "The Lion King"; "Hores d'amor" de Rent; "Bella i Bèstia" de Beauty and the Beast; "Que no, cap professió pot ser millor" Annie get your gun; i "Record" de Cats (instrumental).

A la direcció artística hem tingut el gran privilegi de treballar amb Antoni Font-Mir (actor, cantant, director, il·luminador, traductor i adaptador de cançons) per a la tria i traducció de les cançons, com també per a l'elaboració del fil conductor que les enllaçarà, amb la col·laboració de l'actriu Andrea Alfredo. A la direcció musical tenim a la nostra estimada Buia Reixach i Feixes (directora de diferents cors i mare a l'escola Bellpuig de Sant Julià), que ens acompanya des del primer Cantem Junts del 2014. Amb ella hem treballat, durant aquests mesos, per preparar tant la lletra de les cançons com les coreografies que les acompanyaran, sense oblidar les gravacions que hem anat passant a tot l'alumnat de 1r a 6è per poder-les seguir assajant a casa. Finalment, comptem amb els músics Guillem Soler (arranjaments, veu i piano), Franco Molinari (contrabaix) i Pep Solà (bateria).

Falten poques setmanes per tal que aquest somni es faci realitat. Més de vuit-cents nens i nenes dalt de l'escenari per cantar junts les mateixes melodies que han sonat i omplert teatres i més teatres d'arreu. Però encara tenim molta feina a fer. Ens falta encara l'assaig del 22 de març amb la Buia i en Guillem a la nostra escola, l'assaig pregeneral del 4 d'abril al matí a Folgueroles i l'assaig general, el mateix 20 d'abril al matí, amb totes les escoles que participem en aquest viatge tan emocionant.


Us esperem a tots i a totes, el divendres 20 d'abril a les 18:30h al camp de futbol de Santa Eugènia de Berga (en cas de pluja el diumenge 22 d'abril, a la mateixa hora).



I recordeu: "EL SHOW NO POT PARAR!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada